Berberlerin bayram mesaisi

Berberlerin bayram mesaisi
Bayrama bakımlı şekilde girmek isteyen erkekler, kuaför salonlarında yoğunlukla renkli görüntüler oluşturuyor.

Bayrama bakımlı şekilde girmek isteyen erkekler, kuaför salonlarında yoğunlukla renkli görüntüler oluşturuyor.

BERBERLER DURUMDAN MEMNUN

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşlar alışveriş telaşına düşerken, bayramı yoğun geçiren esnaf grupları arasında ilk sıralarda yer alan berberleri, müşterilerini bayrama yetiştirme telaşı aldı. Berberler, tıraş olmak isteyenlerin çokluğu nedeniyle müşterilerini bekletmemek için kendilerince yöntemler üretmeye başladı.

TATLI TELAŞ YAŞANIYOR

Yoğunluk yaşayan bazı berber ve kuaförler, müşterilerini memnun edebilmek için tıraş olmak isteyenleri sıraya almaya başladı. Bayram arifelerinde her zaman yoğunluk yaşandığını söyleyen berberler, yoğunluktan memnun. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de,  yarın idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’na hummalı şekilde hazırlanıyor. Çarşı ve pazarlarda tatlı telaş yaşanırken, bayrama bakımlı şekilde girmek isteyen erkeklerde kuaförlerin yolunu tuttu.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Uzun yıllar berberlik mesleğiyle uğraşan Mehmet Kuaför işletme sahibi Mehmet Pehlivanlı, bayramın gelmesi nedeniyle heyecanlı olduklarını ifade etti. Bayram tıraşına gelen müşterilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle gece geç saatlere kadar hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Pehlivanlı, Her bayram öncesi mesai saatlerinin arttığını ifade etti.

YOĞUNLUKTAN MEMNUNUZ

DC Erkek Kişisel Bakım Merkezi İşletme Sahibi Dursun, “Vatandaşlarımız şimdiden bayram için saç tıraşı olmaya başladı. Bayramın yaklaşmasıyla beraber geceleri de çalışmaya başladık. Bazı vatandaşlarımız çalıştıkları iş yerlerinden gündüz izin alamıyor, bu nedenle geceleri fazla yoğunluk oluyor. Allah’a şükür işlerimiz çok iyi. Önceki yıllara göre iş yoğunluğuna erken başladık. Genelde bayram arifesini beklerdik. Şimdi de yoğun geçiyor. Bayram gelmeden bayramı yaşıyoruz.”

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Can, “Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşıyoruz. Tıraş olmak için gelen müşterilerimize bazen randevu durumuna göre sıra veriyoruz. Hiçbir müşterimizi mağdur etmemeye çalışıyoruz. Mesaimiz bayram namazına kadar devam edecek. Tüm İslam alemi ve Kırıkkale halkının bayramını kutlar; huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu bayramlar geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.