Bildik, köy köy gezerek Cumhur İttifakı’na destek istiyor 

Bildik, köy köy gezerek Cumhur İttifakı’na destek istiyor 
Hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, hem ilçede hem de köylerinde bulunan vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na destek istiyor. 

VATANDAŞLARI ZİYARET EDİYOR 
İkinci tura kalan ve hafta sonu gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Cumhur İttifakı’ndan yana olan siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MHP’nin başarılı belediye başkanları arasında yer alan Sulakyurt’ta başkan İsmail Bildik, hem ilçede hem de köylerde vatandaşlarla bir arya gelerek Cumhur İttifakı’na destek istiyor. Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği için önem taşıdığını vurgulayan Bildik, gittiği her yerde vatandaşlardan söz alıyor. 

YÜZDE YÜZ DESTEK SÖZÜ ALDIK 
Vatandaşların sevgisiyle karşılanan Bildik, burada hem yapılan hem de yapılacak olan çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgiler veriyor. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Bildik, “Danacı, Ayvatlı, Güzelyurt, Yeşili, Sarımbey, Yeşilyazı, köyümüzden Cumhurbaşkanımıza destek sözü aldık. Teşekkürler Danacı Köyümüzün güzel insanları. Sulakyurt ilçemiz ve köylerinde Seçim gününe kadar sıkılmadık el istenmedik oy kalmayacak” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


646dbfcf7bfb5.2.png

646dbfcf7f583.1.png

646dbfd099b1b.4.png

646dbfd09c4e2.3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.