Biz milletimize sevdalıyız

Biz milletimize sevdalıyız
​​​​​​​31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı AK Parti’nin adayı Mehmet Saygılı, çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim bürosunda ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Saygılı, “Biz milletimize sevdalıyız. Kırıkkale için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Saygılı, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.   Esnaf ve kurum ziyaretlerini gerçekleştiren Saygılı, arta kalan zamanında ise seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek, Kırıkkale ile ilgili projelerini ve vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dinliyor.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Saygılı, vatandaşlarla tek tek ilgilenirken sorunlara çözüm buluyor. Saygılı Kırıkkale'de 5 yılda ellerinden gelen her şeyi yaparak Kırıkkale'yi daha yaşanılabilir bir şehre dönüştürdüklerini ifade etti. Saygılı, “Kırıkkale'miz bizim için Sılamız, evimiz her şeyimiz. Onun için elimizden ne geliyorsa seçildiğimiz takdirde yine her şeyi yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

TEK DERDİMİZ MİLLETE HİZMET

Saygılı,  “Biz bu yola milletimize hizmet etmek için çıktık.  Eğer bu aziz millete hizmet etmek dışında başka bir düşüncemiz varsa Allah bize bunu nasip etmesin. Bu bir dava ve seçim sürecidir. Tabii ki yenilikler olacaktır genel merkezimiz de merkezde bizlerle devam etme kararı aldı. Bizde bu kararı en iyi şekilde üzerimize düşen haliyle yerine getireceğiz. İnşallah mart ayındaki seçimi halkımızın desteğiyle yeniden kazanacağız”

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.