‘Biz üzerimize düşeni yaptık sıra seçmende’

‘Biz üzerimize düşeni yaptık sıra seçmende’
Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’un seçim bürosunun açılışı yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Başkan Sungur “Biz üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonra siz seçmenlerimiz olarak üzerinize düşeni yapacaksınız inşallah.” dedi.

HER ZAMAN BAŞARDIK

AK Parti’nin ilçe ve beldelerde seçim bürosu açılışları sürüyor. Yahşihan’da coşkulu bir kalabalıkla Başkan Adayı Ahmet Sungur’un merkez cami karşısında yer alan seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. İl Başkanı Nuh Dağdelen’inde katıldığı açılışta konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 2009'da başlayan serüvenin, 2014'de ve halkın desteği ve genel merkezin teveccühü ile yine aday olduğunu ifade ederek, “Biz üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonra siz seçmenlerimiz olarak üzerinize düşeni yapacaksınız, inşallah. Biz her şeyin en güzelini yapmaya çalıştık. Hep iddialı olduk. İddiamız; Yahşihan'ı en güzel şekilde nerelere getirmemiz oldu. Allah'a şükür, her zaman başardık” diye konuştu.

 

SAMİMİ DAVRANIYORUZ

Sungur “Seçim kampanyamızı başlattık, çok güçlüyüz. İmkanlarımız var, devlet imkanları elimizde, hükumetin imkanları elimizde, ancak nerede ne söylenmesi gerektiğinin farkındayız. Kimseye boş söz, boş vaat vermiyoruz. Tecrübe; çıraklık, kalfalık, ustalık yaptığın ile değil, sözle de tecrübe olmak gerekir. İnsanların karşısına çıkarken neleri vaat ettiğin, neleri gerçekleştirdiğin gerçekten çok önemlidir. Biz onun için gittiğimiz yerde boş vaatler vererek oyunu, desteğini istemiyoruz. İnsanların samimiyetine güveniyoruz, samimi olmasını istiyoruz. Çünkü; biz onlara her şeyimizle samimi olarak davranıyoruz.” ifadelerini kullandı. Açılışta konuşan İl Başkanı Dağdelen’de “Bizler AK Parti'nin, Cumhurbaşkanımızın ve davamızın neferleriyiz. Bu yola çıktığımızdan günden beri gerek şehrimizde gerek ülkemizde gerek bölgemizde nizam için intizam için ahlak için çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.