Bozdağ: “Bizlere rekor oy sağlayan Kırıkkale’ye teşekkürler”

Bozdağ: “Bizlere rekor oy sağlayan Kırıkkale’ye teşekkürler”
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ, hafta sonu yapılan seçim kapsamında kendilerine teveccüh gösteren Kırıkkale halkına teşekkür etti.

MÜCADELEMİZİ SERGİLEYECEĞİZ 
Bozdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “14 Mayısta gerçekleştirilen genel seçimde partimize rekor oyla destek olan tüm Kırıkkale halkına sonsuz teşekkürler. Kırıkkale özelinde bu sonucu almamızı sağlayan ilçe başkanlarıma, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Halk-Lis Kırıkkale ye, sandık başında görev yapan tüm dostlarımıza, her okulda görev yapan avukat meslektaşlarıma teşekkür ederim. “

ŞİMDİ OTURMA ZAMANI DEĞİL 
“Yine birlikte yol yürüdüğümüz il başkanlarımız Tolga Ersan, Veysel Kutluca, İsmail Oğuz Karakuş ve Murat Korkmaz’a da teşekkür ederim. Milletvekili olarak seçilen Sayın Ahmet Önal ı tebrik ediyorum. Yine bu süreçteki çalışmalarından ötürü Sayın Ömer Eldemir ve Sayın Ümit Duman a da teşekkür ederim. Şimdi oturma zamanı değil, yeniden ayağa kalkacak ve inandığımız değerler uğruna demokratik mücadelemizi vereceğiz. Millet ittifakı olarak henüz son sözü söylemedik” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.