Bu yol bir genci hayattan koparıyordu

Bu yol bir genci hayattan koparıyordu
Bu yol bir genci hayattan koparıyordu. Geçtiğimiz ay maganda kurbanı olan ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 1 hafta tedavi altında kalan Oğuzhan Özbek’in taburcu olmasının ardından gerçek ortaya çıktı. Olayın yaşandığı gece, Balışeyh merkezine giden köy yolunun kapalı olması az kalsın Oğuzhan Özbek’i hayattan koparıyordu.
GAZETEKALE.COM ÖZEL HABER
[caption id="attachment_32337" align="alignleft" width="158"] Oğuzhan Özbek(25)[/caption]
GEÇEN AY BALIŞEYH’İN KENANBEY OBASI KÖYÜ’NDE KENDİ ASKER GECESİNDE VÜCUDUNA MAGANDA KURŞUNU İSABET EDEN OĞUZHAN ÖZBEK’İN O GECE YAŞADIKLARI AZ KALSIN CANINDAN EDİYORDU.
  Geçtiğimiz ay maganda kurbanı olan ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 1 hafta tedavi altında kalan Oğuzhan Özbek’in taburcu olmasının ardından gerçek ortaya çıktı. Olayın yaşandığı gece, Balışeyh merkezine giden köy yolunun kapalı olması az kalsın Oğuzhan Özbek’i hayattan koparıyordu. KURŞUN GÖĞSÜNE İSABET ETMİŞTİ Olay, Balışeyh’in Kenanbey Obası Köyünde Uzman Erbaşlığı kazanan Oğuzhan Özbek(25)’in asker uğurlama gecesinde yaşanmıştı. Eğlence anında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından atılan maganda kurşunu, Özbek’in göğsüne isabet etmişti. Güç bela hastaneye yetiştirilen Özbek, doktorların söylediğine göre 3 dakika daha geç kalınsaydı hayatını kaybedecekti. Neyse ki korkulan olmadı ve Özbek, 1 haftalık tedavinin ardından taburcu oldu. “3 DAKİKA DAHA GEÇ KALSAYDINIZ, OĞUZHAN’I KAYBETMİŞTİK” Bu süreçte yaşanan gerçek ise ortaya çıktı. Olayın yaşandığı gece Kırlangıç-Kenanbey Obası Köyü ile Balışeyh ilçe merkezi arasındaki yolun gündüz açıkken gece kapatılması az kalsın Özbek’i canından ediyordu. Yolun kapalı olduğunu bilen 112 ekipleri ambulans ile Kılevli yolunu tercih etti. Ortak noktada buluşamayan hasta yakınları ve ambulans, yolun kapalı olmasının sıkıntısını çekti. Yakınları tarafından ilçe merkezine tren yolundan ve taşlı yollardan geçilerek getirilen Özbek, burada ambulansa bindirilerek hastaneye yetiştirildi. Ameliyattan çıkınca Özbek’in ailesi ile konuşan doktorlar, “Şayet 3 dakika daha geç kalsaydınız, Oğuzhan’ı kaybetmiştik” dediler.  

yol-1.png

yol-2.png

yol-7.png

bu-yol-canından-ediyordu.png

oğuzhan-özbek-maganda-kurbanıı-870x425.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.