Çadırkentte ilaçlama çalışması 

Çadırkentte ilaçlama çalışması 
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık’ta yaraları saran Kırıkkale Belediyesi diğer taraftan da Çadırkentlerde dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMALARI
Deprem bölgesinde oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı her türlü tedbiri elinden bırakmayan Kırıkkale Belediyesi ekipleri, arama-kurtarma çalışmalarını tamamladıktan sonra enkaz kaldırma ve yardımın yanı sıra temizlik ve hijyen çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda depremin merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi ve Narlı Mahallesinde Kırıkkale Belediyesi ekiplerince çadır kentlerde ilaçlama çalışması sürdürüyor. 

GEREKLİ MÜCADELE SERGİLENİYOR 
Depremin ilk gününden bugüne dek Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde koordinasyonu sağlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm Kırıkkale’nin, gerek kamu kurumları gerek vatandaşlarımız ile birlikte Kahramanmaraş ta olduğunun altını çizdi. Saygılı ‘Belediyemiz ilk günden bu yana burada gerekli çalışmaları sürdürüyor. Her alanda hizmet vermeye ve Kahramanmaraş’ı yeniden kalkındırmak için tüm mücadelemizi veriyoruz’ diye konuştu.  

SALGIN RİSKİNE KARŞI ÖNLEM ALIYORUZ 
Başkan Saygılı “ Ekiplerimiz salgın riskine karşı mücadele ediyor. Özellikle depremzedelerin kaldığı çadır kentlerde dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımız özellikle kaldırılan enkaz alanlarında, vatandaşlarımızın yaşamış olduğu çadır kentlerde, kamu kurum ve sivil toplum örgütlerinin hareket ettiği merkezlerde yapıyoruz. Yürütmekte olduğumuz dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarımızı Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinin yanı sıra yakın ilçe ve belde hüviyetinden mahalleye dönmüş yerlerde ekiplerimizin koordinesinde yürütüyoruz” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.