Can: “3 Kasım Türkiye’de bir milattır”

Can: “3 Kasım Türkiye’de bir milattır”
AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, AK Parti’nin iktidara gelişinin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Milletvekili Can, “AK Parti geride kalan 20 yıllık süreçte ülkeye büyük hizmetler kazandırdı"

EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR PARTİDİR
AK Parti’nin iktidara gelişinin 20.yıldönümü nedeniyle açıklama da bulunan Milletvekili Can “3 Kasım bir milattır. AK Parti’yi millet kurdu AK Parti kadroları tabelalarını taktı. Bırakın Türkiye’yi dünya siyasetinde bile kuruluşundan bir yıl sonra iktidara gelen ve 20 yıl süreyle iktidarda kalan eşi benzeri olmayan bir partidir. Bunun temel sebebi AK Parti sırtını vesayet odaklarına değil millete dayamıştır.” 

VESAYET ODAKLARINI TOPRAĞA GÖMDÜ 
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, halktan aldığı emaneti başının üstünde taşımış yeri geldiğinde canı pahasına bu emanete sahip çıkmıştır.  17/25 Aralık’da, 15 Temmuz’da yaşananlar bunun en net örnekleridir. AK Parti vesayet odaklarını adeta toprağa gömmüştür. Millet, AK Parti ile kendi iktidarını alabildiğince yaşamıştır. Bu nedenle 3 Kasım bir milattır. Ve Sayın Erdoğan   başkanlığında ki partimiz aynı 3 Kasım 2002’de olduğu gibi 2023 seçimlerinden de alnının akıyla çıkacak ve ülkemize hizmet etmeye devam edecektir.” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.