Çaykara: “Köyler için 101 kilometre beton yol yapıldı”

Çaykara: “Köyler için 101 kilometre beton yol yapıldı”
İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, köylerin sorunlarının çözümü noktasında hummalı çalışma sergilediklerini dile getirdi.

GAZETEKALE AİLESİNE TEŞEKKÜR 
İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Harun Oğuz, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşi, Gazetekale ailesi olarak Çaykara ve Oğuz’a yapılan ve yapılacak olan çalışmalar için teşekkür ederek başarı temennisinde bulundu. Gazetekale’nin Kırıkkale’de önemli işler yaptığını belirten Çaykara, bu konuda emek veren herkese teşekkür etti. 

KÖYLERİN SORUNLARI ÇÖZÜM BULUYOR 
Köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Çaykara, köylerde yaşam kalitesini artırmak amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etti. Köylerde her alanda sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla mücadele sergilediklerini belirten Çaykara, “Bizim amacımız geçmişte olduğu gibi bugünde köylerde yaşayan bütün insanlarımıza devletimizin sağladığı hizmetleri en iyi şekilde sunmak. Şehrimiz her alanda nelerden faydalanıyorsa köylerimizden o imkanlardan faydalanması arzusundayız” dedi. 


38 KÖYE 95 BİN METREKARE KİLİT PARKE YAPILDI 
Çaykara, “2022 yılı içerisinde yol sektöründe; yaklaşık 120 milyon ödenekle toplamda 101.2 km beton yol yapıldı. 38 köyümüzde 95 bin m2 kilit parke çalışması yapıldı. İçme suları sektörü: yaklaşık 25 milyon 49 köyümüz de 3 yeni su deposu,1 kop destekli sulama projesi,2 kanalizasyon ve 43 tane içme suyu tesis geliştirme işi yapıldı.  Keskin ilçemize Saat de 130 m3 kapasiteli beton santrali kuruldu. Balışeyh ilçemize yeni saatse 100m3 kapasiteli ni santral daha kuruldu. -idaremize 1 adet Greyder,1 adet akaryakıt tankeri,1 adet Ekskavatör
Kazandırıldı” dedi. 


Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.