Çelebi’de anneler için iftar

Çelebi’de anneler için iftar
Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde anneler günü nedeniyle belediye tarafından annelere yönelik iftar programı düzenlendi. Kültür merkezinde gerçekleşen toplu iftar programına Kırıkkaleli sanatçı İkbal Gürpınar da katıldı.

Kırıkkale’nin Çerikli ilçesinde anneler günü nedeniyle belediye tarafından annelere yönelik iftar programı düzenlendi. Kültür merkezinde gerçekleşen toplu iftar programına Kırıkkaleli sanatçı İkbal Gürpınar da katıldı.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

İlçe halkı ve çevre köylerden davet edilen misafirlerin büyük ilgi gösterdiği yemekte Kur’anı Kerim tilaveti okundu ve hep birlikte dualar yapıldı. Ezanının okunması ile 600 kişi birlikte oruçlarını açtılar. Ramazan ayının maneviyatını ve sevincini birlikte yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, “Davetimizi kırmayarak bizlere eşlik eden İkbal Gürpınar’a teşekkür ediyorum. Manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği bu güzel günlerde dayanışma duygularımız da perçinleniyor. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını, memleketimize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İkbal Gürpınar da yaptığı konuşmada; “Çelebi’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duydum. İyi ki gelmişim. Birlikte iftar yaptık, manevi duyguları beraber yaşadık.   Gösterdikleri yakınlık için başta Belediye Başkanı Yaşar Erdemir olmak üzere tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.