Çevreye zarar veren beton santrali kaldırıldı

Çevreye zarar veren beton santrali kaldırıldı
Yahşihan ilçesi Yeşilvadi Mahallesi’nde bulunan beton santrali, vatandaşlardan gelen şikâyet üzerine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın büyük gayretleri neticesinde bulunduğu bölgeden kaldırıldı. 

FARKLI BÖLGEYE YERLEŞTİRİLDİ 
Yeşilvadi Mahallesi’nde bulunan beton santrali çevreye ve meyve – sebze yetiştiricilerine vermiş olduğu zarardan dolayı Yıllardır çevre halkının şikâyetleri ile gündeme gelmekteydi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın gayretleri neticesinde Yeşilvadi Mahallesi’nde bulunan santral kaldırılarak daha farklı uzak bir bölgeye yerleştirildi. Yeşilvadi sakinleri bu durumdan memnuniyetini dile getirirken Türkyılmaz’a teşekkür etti. 

VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Kıymetli vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi vaatlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Yeşilvadi Mahallesi’nde bulunan beton santrali, çevre sakinlerinin şikâyeti ve meyve-sebze üreticilerinin gördüğü zarardan dolayı bulunduğu bölgeden tamamen kaldırılmıştır. Siz kıymetli vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce gelmektedir. Saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.