Çince çeviri ve Tercüme

Çince çeviri ve Tercüme
 Haber Merkezi
Çince, Çin-Tibet dilleri ailesinin bir üyesidir. Dünyada en çok konuşulan dil olan Çince, dünya genelinde 1 milyardan fazla insan tarafından konuşulmaktadır.

Çince çeviri ve Tercüme

Çince, Çin-Tibet dilleri ailesinin bir üyesidir. Dünyada en çok konuşulan dil olan Çince, dünya genelinde 1 milyardan fazla insan tarafından konuşulmaktadır. Çin'in resmi dili olan Çince, aynı zamanda Hong Kong, Tayvan, Singapur, Makao ve Burma ülkelerinde de resmi dil statüsündedir. Çince çeviri yapabilmek için hem Çin alfabesini hem de Çince'nin lehçelerini iyi bilmek gerekmektedir. Çince'nin binlerce farklı lehçesi vardır. Bazı dil uzmanlarına göre, Çince bir dil değil, bir dil ailesidir. Dil uzmanlarına göre, Çince'nin lehçeleri ise başlı başına birer dildir. Çince'nin en çok konuşulan lehçesi Mandarin'dir. Çince tercüme yapılırken Çince'nin Mandarin lehçesi temel alınır. Mandarin lehçesi, dünya genelinde yaklaşık 850 milyon insan tarafından konuşulmaktadır. Çince, Çin karakterleriyle yazılmaktadır. Çin karakterlerinin her biri, bir kelimeye karşılık gelmektedir. Çince'de yaklaşık 40 bin karakter vardır. Çince tercüme yapabilmek için en az 10 bin karakter bilmek gerekmektedir.

Çeviri Hizmetleri

Tercüme büromuzda her konuda yazılmış Çince metinler, profesyonel olarak tercüme edilmektedir. Tercüme büromuzda Çince çevirilerde bu dilde yüksek eğitim almış ve en az 5 yıl deneyim sahibi mütercim tercümanlarımız görev almaktadır. Çince tıp, hukuk, teknik, nüfus cüzdanı, boşanma belgesi, pasaport, web sitesi, akademik makale, ödev, öğrenci belgesi, ikametgah belgesi, edebi metin ve noter onaylı tercümeleriniz için tercüme büromuza başvurabilirsiniz. Tercüme büromuzda aynı zamanda Çince ardıl ve simultane çeviri hizmeti de verilmektedir. Bireysel görüşmeler, seminerler, tıp kongreleri, hukuki ve tıbbi görüşmeler, fuarlar ve çeşitli etkinlikler için tercüme büromuzdan Çince simultane ve ardıl tercüme hizmeti alabilirsiniz. Çince tercüme ücretleri, metnin boşluksuz 1000 karakter sayısı ile hesaplanır. Çince yeminli ve noter onaylı tercüme ücretleri ise belgenin sayfa sayısı ile hesaplanmaktadır. Çince simultane ve ardıl çevirilerin ücretleri ise çevirinin süresine göre hesaplanmaktadır.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.