Çocuklardan Osman amca sevgisi 

Çocuklardan Osman amca sevgisi 
Afetin yaşandığı andan itibaren Pazarcık ilçesinde yardım çalışmalarını gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bölgede bulunan çocukların sevgisini topladı.

OYUNLAR OYNADI, YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ 
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla ekipleriyle birlikte bölgeye giden Başkan Türkyılmaz, burada hem ailelerle hem de çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla oyunlar oynayan, Türkyılmaz, çocukların yüzlerinde bir tebessüm oluşturdu. Depremin etkisinden çocukları uzak tutmaya çalışan Türkyılmaz, onlara çeşitli oyuncaklar hediye etti, Yahşihan ilçesinden çocukların gönderdiği mektupları okudu.

BİR NEBZE TEBESSÜM OLUŞTU 
Bölgede bulunan çocukların Başkan Türkyılmaz’a “Osman amca” şeklinde hitap etmesi de hem havanın soğukluğunu hem de depremin izini bir nebze olsa hafifletti. Başkan Türkyılmaz, “Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmaz demiş atalarımız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Yalnız da bir şeyler yapabiliriz ama birlikte çok şey yaparız. Bu zor günleri de atlatacağız Allah'ın izniyle” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.