Cumhur İttifakı ikinci tur için hazırlanıyor 

Cumhur İttifakı ikinci tur için hazırlanıyor 
MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı ve parti yönetimi, Cumhur İttifakı kapsamında ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç ve yönetimiyle bir araya geldi. 

MÜCADELEYİ SAHADA SERGİLEYECEĞİZ 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminin heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Murat Abalı ve parti yönetimi, AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç ve yönetimini ziyaret etti. 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Cumhur İttifakı’nın yeniden kazanması için gereken mücadeleyi sahada sergileyecekleri mesajları verildi. 


MİLLETİMİZİN OYLARIYLA YENİDEN SEÇECEĞİZ 
Ziyaret hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan MHP İl Başkanı Abalı, “28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesi Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti İl Başkanı Sn. Bahadır Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.  Türkiye Yüzyılı'na giden bu yolda Cumhur İttifakı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı milletimizin yüksek feraseti ile tekrardan seçtireceğiz” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.