Demir’den Tekin’e cevap: “Yalandan kim ölmüş!”

Demir’den Tekin’e cevap: “Yalandan kim ölmüş!”
AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Mehmet Demir, kendisine yönelik iddialarda bulunan Ergün Tekin’e cevap verdi.

SERT ELEŞTİRİLERDE BULUNDU 
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Ergün Tekin’e, eski vekil Mehmet Demir’den cevap gecikmedi. Demir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Tekin’e sert eleştirilerde bulundu. Demir, “Düzenlediğin basın toplantısında benim adımı vererek ‘ben başka partiye çalışırım kusura bakma’ dediğimi iddia etmişsin. Yalandan kim ölmüş. Mağlubiyetin, başarısızlığın bir bedeli vardır. O yükü kaldıramayanlar, bedel ödemek istemeyenler senin yaptığın gibi sorumluluğu yıkacak birilerini ararlar.” 


İŞTE SENİN, İŞTE BENİM KARNEM 
“Bak buraya 1 Kasım 2015 seçim sonuçlarını koyuyorum. Bu seçimler yapılmadan önce genel merkezin yaptıkları da dâhil hiçbir anket Kırıkkale’de Ak Partiyi 3-0 görmüyordu ve ben o gün 3. sıra milletvekili adayıydım. Yani seçime giderken Ak Partinin 2 vekili vardı ve biz onu Allah’ın yardımı ve milletin desteğiyle 3 yaptık. Sen de seçime giderken 2. sıradaydın ve anketler, araştırmalar Ak partinin 2 vekili olduğunu gösteriyordu. Bak 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarını buraya koydum sen o 2 vekili 1’e düşürdün.”


SEÇİLEMEDİYSEN SUÇLUYU UZAKTA ARAMA
“Ergün Tekin işte benim karnem işte senin karnen. Bakan yardımcısı olacağım, genel merkezde görev alacağım, yatırım getireceğim demişsin. Şimdiden tebrik ederim en azından yatırımlar konusunda. Ama bunlar 14 Mayıs 2023 milletvekili seçimlerinde başarısız olduğun gerçeğini değiştirmez. Hayatını Sayın Cumhurbaşkanımıza adadığını falan söylemişsin bunlara da sadece gülüp geçiyorum.  Bir de en son kedi buradaysa kıyma nerede diyerek bizim oylar nerede diye sormuşsun.  Ergün Tekin Milletvekili listesine sen işte o oyları alasın, gidip milleti ikna edesin diye konuldun. Kırıkkale halkı Sayın Cumhurbaşkanımıza %59.66 gibi Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oy verdi. Şimdi sen milletvekili adayı olarak %35.67 oy aldıysan seçilebilecek yerde olmana rağmen seçilemediysen suçluyu uzakta arama. Dön aynaya bak gerçekleri orada görürsün” dedi.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.