Depremzedeler için uyku tulumu dikiyorlar 

Depremzedeler için uyku tulumu dikiyorlar 
Yahşihan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Usta öğreticiler ve kursiyerler, depremzedelere ulaştırılmak amacıyla su geçirmez uyku tulumu dikimleri devam ediyor.

ÇALIŞMALAR HUMMALI ŞEKİLDE SÜRÜYOR 
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen afetin ardından ülke genelinde başlatılan yardım seferberliği Yahşihan’da devam ediyor. Bu çerçevede Yahşihan Halk Eğitimi Merkezi de deprem bölgesindeki vatandaşlar için 250 adet uyku tulumu dikimi yaptı. Daha önce 336 adet atkı ve bere üretimi yapan usta öğretici ve kursiyerler, şimdi de depremzedeler için gönüllü olarak uyku tulumu üretimi için hummalı mesailerini sürdürmeye devam ediyor.

KURUM MÜDÜRÜ DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Yahşihan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sebahat Gültekin, “Burada diğer Usta öğretici arkadaşlarımızla Yahşihan Halk Eğitimi Merkezi olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza uyku tulumu dikiyoruz. Daha önce Covid-19 döneminde maske dikmiştik. Elimizden geldiği kadar bir şeyler yapıp onlara zor günlerinde destek olmaya çalışıyoruz” 

BU SÜRECİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ 
“Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde bakanlığımızla eş güdüm içerisinde Yahşihan Halk Eğitimi Merkezi olarak oradaki vatandaşlarımız için uyku tutulumu üretimi yapmaya devam ediyoruz Buradaki Usta öğreticilerimiz, kursiyerlerimiz ile birlikte  hep beraber koordinasyon içerisinde uyku tulumlarını çeşitli bedenlere uygun şekilde üretimini gerçekleştiriyoruz. İnşallah Asrın felaketi olan bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

ONLARIN HER İHTİYACINI GİDERECEĞİZ
Gönüllü olarak deprem bölgesine uyku tulumu diktiklerini söyleyen Usta öğretici Barış Yıldırım ise, “Biz burada deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için uyku tulumu dikiyoruz. Yahşihan Halk Eğitimi Merkezi olarak Usta öğreticiler ve kursiyer arkadaşlarımızla birlikte çadırda kalan vatandaşlarımız için uyku tulumu dikiyoruz, onların yanındayız. Her ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeye çalışacağız, bizi bilsinler yanlarında olduğumuzu hissetsinler. Biraz da olsun ısınmaları için onlara uyku tulumu üretiyoruz” ifadesinde bulundu.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.