Devasa spor kompleksi start alıyor 

Devasa spor kompleksi start alıyor 
Savunma sanayi alanında büyük çalışmaların yapıldığı Kırıkkale, son günlerde önemli bir yatırıma ev sahipliği yapacak.

3 BİN 500 KİŞİLİK SPOR KOMPLEKSİNİN KISA SÜREDE TEMELİ ATILACAK 

 

500 GÜNDE BİTECEK 
Gençlere sporu sevdirmek ve sayısız şampiyonlar yetiştirmek amacıyla Fabrikalar Mahallesi’nde MKE A.Ş. tarafından yer tahsisi yapılan ‘Spor Kompleksi’ için geri sayım başladı. Kısa süre önce ihalesi yapılarak imzaların atıldığı spor alanı için kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak.  23 bin 559 metrekare alan içerisinde kurulacak olan kompleksin 500 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. 

ÇOK SAYIDA SALONLAR VAR 
Savunma sanayisinden sonra spor alanında da Kırıkkale’nin gelişimine ve değişimine katkı sunacak olan spor kompleksinin içerisinde; 3 adet basketbol antrenman salonu, 3 adet voleybol antrenman salonu, 6 adet bireysel sporlar salonu, 6 adet atış poligonu, kondisyon salonu, basın açıklama salonu, protokol dinlenme salonu, özel dinlenme salonu yer alacak.

AVANTAJ SAĞLAYACAK 
Toplam inşaat alanı 17 bin 102 metrekare olan kompleksin taban oturum alanı 6 bin 227 metrekare olacak. Sözleşme kapsamında kompleks, 500 gün içerisinde (2024 yılında) Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine sunulacak. Bünyesinde sayısız şampiyonların yetişeceği kompleks şimdiden herkesi heyecanlandırmaya başladı. Şehrin merkezinde bir bölgede olacak kompleks, ulaşım açısından da büyük avantaj sağlayacak. 

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.