Devletin sıcak yüzü halkın yanında 

Devletin sıcak yüzü halkın yanında 
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde yaklaşık 4 aydır görev yapan Kaymakam Ali Can Uludağ, ilçede herkesin sevgisini topluyor.

KARAKEÇİLİ KAYMAKAMI ULUDAĞ, KISA SÜREDE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI. “HELAL OLSUN KAYMAKAMIM HELAL OLSUN”

 

HERKESİN SEVGİSİNİ TOPLUYOR 
İçişleri Bakanlığı tarafından Karakeçili ilçesine Kaymakam olarak atanan Ali Can Uludağ, hem genç yaşıyla hem de yaptığı çalışmalarıyla takdir topluyor. 7’den 70’e herkesin sorunlarını çözmek amacıyla çalışma sergileyen Uludağ, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun himayesinde vatandaşların taleplerini karşılamak için gece gündüz sahada mücadele sergiliyor. İlçede halkı, genç kaymakam Ali Can Uludağ için övgü dolu sözlerde bulunuyor.  

SPOR İÇİN ÖNEMLİ PROJELER 
Kaymakam Uludağ’ın makamından çok halkın içinde olduğunu belirten vatandaşlar, Uludağ’a yönelik devletin sıcak yüzünü her anında yanlarında görmekten duyduğu memnuniyeti belirtiyor.  1993 doğumlu genç bir kaymakam olan Ali Can Uludağ, Karakeçili halkının sevgisini kazanmayı başardı. Yaklaşık 4 ay önce göreve gelen Kaymakam Uludağ, o zamandan bu yana gençler ve spor için birçok projeyi gerçekleştirdi. İlçede kız futbol ve kız çim hokeyi takımları kuran Kaymakam Uludağ, bu takımlar için sponsor anlaşmalarına imza attı.

BİR TARLADA, BİR PAZARDA 
Genç Kaymakam Uludağ’ın sevilen bir diğer özelliği ise makamından çok halkın içinde olması. Genç kaymakam, bir gün vatandaşlarla birlikte pazara gidiyor, bir diğer gün tarlada çalışan çiftçileri ziyaret ediyor. Köy halkı ile birlikte sıkça vakit geçiren Uludağ, köydeki gençler ve aileleri ile birlikte kız isteme merasimlerine katılıyor. 

TARİHE VE DOĞAYA ÖNEM VERİYOR
Hemen her alanda rol model olan Kaymakam Uludağ, Karakeçili’nin tarihi ve doğal güzelliklerine de önem veriyor. İlçeye profesyonel bir dalgıç ekibi getiren Uludağ, tarihi Çeşnigir Köprüsü ve Çeşnigir Kanyonu’nda su altı çekimler yaptırdı. Tüm bunlarla yetinmeyen Uludağ, dalgıç ekipleri ile birlikte kendisi de su altına dalış yaptı. Profesyonel ekibin çektiği görüntüler The Guardian Gazetesi’nde yayımlanarak, Çeşnigir Kanyonu’nun tanıtılmasında önemli bir rol oynadı. 


Haber: Ahmet Gökdemir  

 

 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.