Devletin tebessümü yürekleri ısıtıyor 

Devletin tebessümü yürekleri ısıtıyor 
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine koordinatör olarak depremin olduğu ilk günden itibaren görevlendirilen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, bölgede yaraların sarılması için mücadele sergiliyor.

HUMMALI BİR MÜCADELE SERGİLİYOR
İçişleri Bakanlığı tarafından depremin olduğu andan itibaren Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine koordinatör olarak görevlendirilen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, arama kurtarma çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaraların sarılması amacıyla çalışma sergiliyor. Soğuk havada devletin sıcak yüzünü en iyi şekilde hissettirmeye çalışan Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’den gelen ekiplerle birlikte hummalı bir mücadele sergiliyor. 

ÇADIR KENTİ ZİYARET ETTİ
Depremden zarar gören Pazarcık Kaymakamlığı binasında toplantılarını sürdüren Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte 7.7 şiddetindeki depremin merkez üssü Pazarcık ilçesinde bulunan stadyumda oluşturulan çadır kenti ziyaret etti. Deprem nedeniyle çadırlarda barınan vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tekbıyıkoğlu, depremzede çocuklarımıza hediyelerini vererek onların sıcak yüreklerine dokundu.

Haber: Ahmet Gökdemir


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.