Diriliş Ada Gayrimenkul hizmete açıldı

Diriliş Ada Gayrimenkul hizmete açıldı
Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi No: 188 üzerinde Diriliş Ada Gayrimenkul, düzenlenen törenle Kırıkkale halkını hizmetine açıldı.

Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi No: 188 üzerinde Diriliş Ada Gayrimenkul, düzenlenen törenle Kırıkkale halkını hizmetine açıldı.

ŞEFFAF MÜTEAHHİTLİK ANLAYIŞI

Kırıkkale halkına araç ve gayrimenkul alanında hizmet vermek amacıyla Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi No: 188 üzerinde Diriliş Ada Gayrimenkul, düzenlenen törenle Kırıkkale halkını hizmetine açıldı. Araç ve gayrimenkul üzerine kurulan firma, eski tapu görevlisi Adem Lüy tarafından açıldı. Üç ortaklı firma da rafineri emeklisi Harun Karaca ve araç alım satım uzmanı Murat Altunbaş ortaklığı ile devam edecek.

KENDİ EVİMİZİ KENDİMİZ YAPALIM

Açılışta konuşma yapan işletme yetkilileri; “4 senedir faaliyet gösteren firmayı biz devir aldık. 6 senedir 200- 250 civarı araç alım satım yapan firma yeni yerinde gayrimenkul olarak ta devam edecek. Daralar inşaat sektöründe daha az kar ile yapılan inşaatlar insanlara dürüst anlaşılan müşteri mağduriyet olmadan insanların birbirine olan saygı ve sevgi çerçevesinde ev arsa ve araç sahibi yapacağız.  İleri ki politikamız kendi evimizi kendimiz yapalım yani insanlar evin maliyetlerini bilsin bize güvensin ve maliyet artı az bir farkla ev sahibi olsun biz yapalım onlar kazansın.” şeklinde konuştular.

BAŞKAN TÜRYILMAZ YALNIZ BIRAKMADI

Açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Sanayi ve Demirciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Köstekli, Kırıkkale’de bu gibi yerlerin önemli hizmet eksikliğini kapatacağına inandığını vurguladı. Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.