Doğuma hazırlık eğitimi

Doğuma hazırlık eğitimi
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi, hastalar ve hasta yakınlarına yönelik etkinlik, program ve eğitim uygulamalarına devam ediyor. Hastane bu kez anne adayları ve annelere yönelik Doğuma Hazırlık ve Emzirme eğitimi programı gerçekleştirdi.

HASTANEDE ETKİNLİK YAPILDI

Yaşam Hastanesi tarafından anne adayları ve annelere yönelik Doğuma Hazırlık ve Emzirme eğitimi programı gerçekleştirdi. Hastanenin hasta yakınları ve hastalara yönelik etkinlik, program ve uygulamalarına böylece bir yenisi daha eklendi. Konferans salonunda gerçekleştirilen programa ilgi yüksek oldu. Anne adayları ve annelere hastanede Ebe ve Doğum Koçu olarak görev yapan Gülay Taşpınar Özdemir ile Yenidoğan Hemşiresi olarak görev yapan Derman Zorlu, konuyla ilgili bilgiler verdi.

ANNE ADAYLARI BİLGİLENDİRİLDİ

Özdemir, doğuma hazırlık ve lohusalık ile normal doğum, sezaryen, prenses doğum konularında bilgiler aktarırken, Zorlu ise yenidoğan bakımı, emzirme anne sütünün önemi ve diğer konularda bilgiler verdi. Her iki uzman da bebek bakımı, emzirme, doğum öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler konusunda önemli açıklamalarda bulundular. Programı izleyen anneler ve anne adayları bazı konularda sorular sorarken, uzmanlar gelen soruları yanıtladı. Programı hastanenin kadım doğum uzmanı hekimler de takip ederek etkinliğe katılanları bilgilendirdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.