Düşünceni Özgür Bırak

Düşünceni Özgür Bırak
Okul Öncesi Özel Eğitim öğretmeni Hatice Akgül tarafından başlatılan ‘Düşünceni Özgür Bırak’ projesinin açılışı İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Okul Öncesi Özel Eğitim öğretmeni Hatice Akgül tarafından başlatılan ‘Düşünceni Özgür Bırak’ projesinin açılışı İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

DUYARLI İNSANLARIN SPONSORLUĞUNDA

İl Halk Kütüphanesinde Okul Öncesi Özel Eğitim öğretmeni Hatice Akgül tarafından başlatılan ‘Düşünceni Özgür Bırak’ projesinin açılışı gerçekleştirildi. CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın da katıldığı proje açılışında konuşan Okul Öncesi Özel Eğitim öğretmeni Hatice Akgül, “Rehabilitasyon merkezlerinde çocukların sosyal aktivitelerinin yokluğundan ve özel bireylerin kendi özgüvenini kazanması ve topluma katkı sağlayabildikleri düşüncesini ‘Düşünceni Özgür Bırak’ duyurusu ile başlatmış olduğum projede ve tüm Kırıkkale ilimizde yayılan bu duyuru ile sergide yapılan ürünleri duyarlı insanların sponsorluğunda oluşturduk”

MELEK YATIRIMCILARA İHTİYAÇ VAR

Akgül, “Bu durumun devamı için özel bireylerin meslek elemanı olmaları ve yaptıkları ürünleri satıp kendi başarma güdüsüne sahip olmalarını istedim. Okula gitmeyen ya da raporu kesilip eve mahkum konumunda olan bir çok yetenekli el becerisine sahip özel bireyler gördüm. Bu durum beni fazlasıyla hassaslaştırdı.  Bunun için bir ekip kurmak ve duyarlı insanların destek vermeleri bizleri çok sevindirir, onların en iyi şekilde tüm kazanımları gerçekleştireceğim hayata daha sağlam adımlarla basmaları için bir Yeni yaşam merkezi oluşturmak amacı ile melek yatırımcıya ihtiyacımız var” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.