Eğitimin durumu ele alındı

Eğitimin durumu ele alındı
​​​​​​​Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İlkokul Okul Müdürleri ile bir araya geldi. Vali Sezer,  “İlimizde milli eğitim açısından gelmiş olduğumuz nokta neresi? Bu noktayı nereye taşıyabiliriz? Konularında görüş alışverişi yapıldı” dedi

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ

Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve 30 merkez, 15 ilçe İlkokul Okul Müdürünün katıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Sezer, Milli Eğitim olarak nerede olduğumuzu görmek ve okul müdürlerini birebir tanımak açısından bu toplantıların önemli olduğunu söyledi.

TESPİT ÇALIŞMALARI

Okul Müdürleri ile yapılan bu toplantıların aynı zamanda; okulların akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler çerçevesinde atacakları adımları istişare etme imkanı sağladığını ifade eden Vali Sezer,  “İlimizde milli eğitim açısından gelmiş olduğumuz nokta neresi? Bu noktayı nereye taşıyabiliriz? Öncelikli olarak bunun tespitini yapıp çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Sağlıklı yol kat edebilmemiz için iyi bir analiz yapmamız lazım. Bir taraftan da ileriye yönelik adımları planlayıp, uygulamaya geçirmeye çalışıyoruz ” değerlendirmesinde bulundu. Daha sonra, ilimiz genelindeki İlkokulların genel durumunun sunulduğu slayttın ardından, İlkokul Okul Müdürleri söz hakkı alarak okullarının genel durumu hakkında bilgi sundular.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.