Elenora Hizmetinizde

Elenora Hizmetinizde
Elenora Güzellik ve Estetik merkezi Zafer Caddesi Ziraat Bankası karşısına açıldı. İşletme sahibi Emine Yıldırım, Kırıkkaleli vatandaşlara yeni işletme merkezine davet ederek farkındalığı görmelerini istedi.

TÜRKİYE GENELİNDE 71 ŞUBE

Elenora Güzellik ve Estetik Merkezi 19 yıllık tecrübesiyle Kırıkkalelilerin hizmetine açıldı. Türkiye genelinde 71 şubelerinin olduğunu belirten İşletme sahibi Emine Yıldırım 16 şubenin de kendine ait olduğunu ifade etti.

 

ÇEŞİTLİ TEDAVİLER UYGULANIYOR

Türkiye'de 71. şubesini Kırıkkale'ye açtıklarını belirten Elenora Güzellik ve Estetik Merkezi işletme sahibi" Elenora Güzellik ve Estetik Merkezi Güzellik Salonunda Epilasyon, Cilt Bakım, Botox, Kavitasyon (Zayıflama), Leke Tedavisi, Sivilce Tedavisi, Akne tedavisi, Kırışık Tedavisi, Göz bakımı, Kuru Cilt Tedavisi, Cilt Gençleştirme G-5 ve saç ekimi hizmetlerini sunuyoruz. Kendinizi önemsiyor ve özel hissetmek istiyorsanız mükemmel ürünler ve modern cihazlarımızla hizmet alabilmeniz için güvenle tercih edeceğiniz nezih bir güzellik merkezi olan Elenora Güzellik ve Estetik Merkezimize farkımızı görmeniz için sizleri bekliyoruz" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.