Emeklilerden depremzedelere yardım desteği 

Emeklilerden depremzedelere yardım desteği 
Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı,Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen deprem kapsamında yardım kampanyası düzenledi. Emekliler, bölgede yaraların sarılması amacıyla 10 bin TL katkıda bulundu

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
TÜED Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, “Ülkemizin güneydoğu bölgesinde 10 vilayeti kapsayan bölgelerde güçlü bir deprem meydana gelmiş olup 40 binin üzerinde insan kaybı meydana gelmiştir. TÜED Emekliler Derneği olarak hayatını kaybedenlere rahmet diler ailelerine başsağlığı dileklerimizi yönetimimiz ve emekliler olarak sunmaktayız. Emekliler ve Dernek olarak ekonomik ve sosyal yardımlarımızı bölgemizde faaliyet gösteren AFAD ve Kızılay a yapmaktayız.” 

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ 
“Ayrıca TÜED Genel merkezi şubeler nezdinde ve Genel merkez olarak nakit yardım kampanyası başlatmış olup bu kampanyaya da Kırıkkale Emekliler Derneği olarak 10.000 TL katkıda bulunacağız. Yüce Allah’tan dileğimiz odur ki bundan böyle ülkemizde böyle bir felaketin olmamasını dilememekteyiz. Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen deprem kapsamında yardım kampanyası düzenledik. Emekliler olarak bölgede yaraların sarılması amacıyla 10 bin TL katkıda bulunduk” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.