Empati ödülü Tekbıyıkoğlu’na 

Empati ödülü Tekbıyıkoğlu’na 
23'üncüsü düzenlenen Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi'nde Empati Ödülü’ne Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu layık görüldü.

KOMİSYON TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ 
Türk PDR Derneği ve İstanbul Kültür Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilen 23. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi açılışı yüzlerce akademisyen ve psikolojik danışma uzmanının yoğun katılımıyla başladı. "Sürdürülebilir Kalkınma için Psikolojik Danışma ve Rehberlik" temasıyla açılışı yapılan kongrede açılış konuşmalarının ardından ilk gün panelleri, çalıştayları ve bildiri sunumları gerçekleşti. Koşulsuz kabul, toplum yararına çalışmalar ve topluma örnek davranışlarda bulunan kişilere/kurumlara verilen, kongrede geleneksel prestijli “Empati Ödülü” için tavsiye edilen adaylar ödül komisyonu tarafından değerlendirildi.


TEMSİLEN ÖDÜLÜ AĞIRTAŞ ALDI 
"Türk PDR Derneği 2022 yılı Empati Ödülü" Bağımlılık riski taşıyan bireylere yönelik bağımlılığı önleme faaliyetlerini içeren Kamu/STK işbirliği içerisinde tüm paydaşların bir araya getirildiği "Huzur Köy" projesiyle tüm paydaşları temsilen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'na verildi. İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Yaşar Aksanyar, İstanbul Kültür Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Hanife Öztürk Akkartal,T ürk PDR Derneği Kırıkkale İl Başkanı Uzm. Psk. Dan. Volkan Kutluca, protokol üyeleri ve yaklaşık 500 akademik personel ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşen uluslararası kongrede Empati ödülünü Vali Tekbıyıkoğlu'nu temsilen Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş aldı. 


Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.