Erdoğan’a tam destek

Erdoğan’a tam destek
Türkiye Bisiklet  Bisiklet Federasyonu As Başkanı, İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdiğini kamuoyuyla payl

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk ve İslam alemi için, dünyanın nizamı için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Türkiye Bisiklet Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, yaptığı basın açıklamasında Türkiye'yi dünyada gıpta ile bakılan bir ülke konumuna getirdiği için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs 2023 seçimlerinde tekrar seçilmesi gerektiğinin önemini vurguladı. 

Akyön  yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; "Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'a Davosta "One Minutle" islam dünyasına izzet yaşattın. "Dünya beşten büyüktür" ile mazlum halkların, mağdurların umudu oldun. Özünle sözünle dik duruşunla dosta güven düşmana korku saldın. Dünyanın süper gücü denen ABD'yi ayağına getirdin. Dünyanın bir diğer süper gücü Çin'i hayretle kendine baktırdın. Bayrağın taşıdığı anlam ve yüceliği dünyaya öğrettin. Vücud diliyle sözde dünya liderlerine zalim ülkelere insanlık dersi verdin. Dünyaya insanlık nedir öğrettin, mazlumlarla dost oldun. Geçmişimize sahip çıktın geleceğe umut oldun. Gittiğin ülkelerde evindeymiş gibi yüzbinlerle karşılandın. Şiir okudun, marş okudun, tarih okudun, ayet okudun halk ile hak oldun. İnsanı yaşatki devlet yaşasın idealiyle Büyük Türkiye’yi kurdun. Yaşayanla bir oldun, şehidimize sahip oldun. Asrın felaketinde umut oldun, can oldun, dertlere derman oldun. Ufku yetersiz, devlet adamlığından uzaklara en güzel örnek oldun. İnsanlığı Senden öğrenenlerin aynaya bakmalarını sağladın. Sen, Necaşinin huzurunda konuşan Cafer gibi Hakkı söyledin sevildin. Sen, Ebu Zer gibi İmanın zirvesiyle aleni Hak dedin iftiralara uğradın. Sen, Hamza cesaretiyle küfre ve zülme dur dedin. Sen, nereye bakarsak bakalım örneklerle dolu bir geçmişimiz oldun. Gururumuz oldun, 15 Temmuz kıyamımız oldun, Şehadete yürüyen önderimiz oldun. Hani demişlerdi ya kavmi Musa’ya, Sen git onlarla Rabbini yanına alarak savaş. Biz Ashabı Kiramın Peygamber Efendimize (s.a.v) dediği gibi haykırıyoruz yürekten. Asla seni yalnız koymaz ve asla seni bırakmayız. Ölümüzde Seninle, Dirimizde Seninle. Biz seni öyle sevdik. Biz Seni Ölümüne Sevdik Cumhurbaşkanım. Ne senaryo korkutur bizi. Ne tank, ne tüfek. Bir canımız var Allah için verilecek. Sen bizim Candan öte canımızsın. Uğruna feda edeceğimiz kanımızsın. Tüm dünya bunu böyle bilsin…. 14 Mayıs Zaferin kutlu olsun."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.