Esnaftan ilginç yardım kampanyası

Esnaftan ilginç yardım kampanyası
Kırıkkale’de bir çiğköfte firması çok ilginç bir kampanya başlattı. Firma, yapılan her alışverişten elde edilen gelirin yüzde 5’lik kısmını 10 farklı yardım vakfı ve derneklere bağış olarak gönderiyor.

TÜFEKÇİOĞLU, “GELİRİMİZİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE PAYLAŞIYORUZ!”
 

YÜZDE 5 PAY

Kırıkkale’nin Ovacık Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde hizmet veren bir çiğköfte firması, müşterilerinin yaptığı her alışverişten yüzde 5 pay ayırarak, yardım kuruluşlarına bağış olarak gönderiyor. Firma sahibi Mustafa Tüfekçioğlu, yaptığı kampanaya ciddi destek beklediklerini ve farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Kampanyayı anlatan Tüfekçioğlu, “Müşterilerimizin işyerimizden yapacağınız alışverişin yüzde 5 payını belirlediğimiz 10 kuruluştan birine yardım olarak gönderiyoruz. Müşterimiz istediği 10 kuruluştan birini tercih edebiliyor. Biz müşterilerimizden bunun haricinde başka bir maddi ya da ayni yardım talebimiz yoktur. ”

BAĞIŞ YAPILACAK 10 KURULUŞ

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Kızılay, İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı), Türk Eğitim Vakfı, LÖSEV, Sokak Çocuklarını Koruma Vakfı, Sokak Hayvanları İçin Mücadele Ve Organizasyon Derneği, Yemen, Doğu Türkistan, Kırıkkale Küçük Kramponlar Gençlik Ve Spor Kulübü (Yerel)

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.