Fikret Karabudak Stadyumu yenilenecek

Fikret Karabudak Stadyumu yenilenecek
Kırıkkale tarihinin sayısız başarılarına tanıklık eden Fikret Karabudak Stadyumu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle yenilenecek. Çalışmalara en kısa süre içerisinde start verilecek.

GÖRÜŞMELER OLUMLU SONUÇLANDI 
Kırıkkalespor’un geçmiş tarihinde Süper Lig başta olmak üzere çok sayıda başarılarına ev sahipliği yapan ve çeşitli şampiyonluk kupalarının kaldırıldığı Fikret Karabudak Stadyumu’nun yenilenme çalışması için çalışmalar meyvesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler olumlu şekilde sonuçlandı ve stadyumun yenilenmesi için gerekli protokol imzalandı. 

KISA SÜREDE İNŞAAT BAŞLAYACAK 
Sosyal medya hesabından AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, İl Özel İdare Genel Sekreteri Haluk Karahan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinin yer aldığı fotoğrafı paylaşan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Çok uğraştık ve mutlu son. Fikret Karabudak stadının tadilat yapımı ve kapasite artırımı projesinin protokolünü imzaladık. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na şehrimiz, taraftarımız ve taraftar gruplarımız adına teşekkür ediyorum. En kısa zamanda inşaata başlıyoruz” paylaşımında bulundu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.