Futbol sahasında uçan tekme ve yumruklar konuştu

Kırıkkale’nin il oluşunun 30. yılı nedeniyle düzenlenen Valilik Kupasında son 16 turuna kalan iki takım arasında oynanan maçta, uçan tekme ve yumruklar konuştu.

Gazetekale.com Haber Merkezi

Kırıkkale’nin il oluşunun 30. yılı nedeniyle düzenlenen Valilik Kupasında son 16 turuna kalan Kırıkkale Vakfı Takımı ile Hacılar Güneşspor takımları arasında oynanan maçta, uçan tekme ve yumruklar konuştu.

Karşılaşmanın 80. dakikasında maç 1-1 devam ederken Kırıkkale Vakfı Takımı penaltı kazandı. Kırıkkale Vakfı Takımının 21 numaralı oyuncusu penaltıyı gole çevirdi.  Golün ardından her iki takımın 10 numaralı oyuncuları aniden birbirlerine girdi. Oyuncular saha içinde bir birini kovalamaya başlarken, dışardan sahaya girenlerle birlikte ortalık biranda karıştı. Maç boyunca birbirleriyle sürekli tartışmaya giren futbolcular, maçın bitmesine 10 dakika kala uçan tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Teknik heyette kavgaya müdahale edince saha bir anda savaş alanına döndü. 

Çıkan kavgada futbolcu ve teknik heyetten 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kavga edenler emniyette ifadesi alındı. Kavga sonrası iki takımda turnuvadan men edilirken, 22 kişi tertip komitesine sevk edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.