Galatasaray, Fenerbahçe derbisini kim kazanır?

Galatasaray, Fenerbahçe derbisini kim kazanır?
Türkiye Futbol Federasyonu Süper Liginde hafta sonu derbi heyecanı yaşanacak. Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray ile Fenerhabçe arasında karşılaşma oynanacak. 

FENERBAHÇE’Yİ KONUK EDİYOR 
Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü karşısında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray,  Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk'ın koordinatörlüğünde derbinin son hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında yenmek istiyor. Galatasaray takımının gerçekleştirdiği son antrenman basına ve taraftarlara açık gerçekleştirildi.

ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ 
Yarın oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçını merak eden taraftarlar, karşılaşmanın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu araştırmaya başladı.  Ligde geride kalan 36 haftada 26 galibiyet, dörder beraberlik ve yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, 82 puan topladı. Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde girerek şampiyonluğu garantiledi. Sarı-lacivertliler ise 24 galibiyet, beşer beraberlik ve yenilgiyle 77 puan elde etti. Şampiyonluk hasreti 9 sezona çıkan Fenerbahçe, ikincilik mücadelesi için Beşiktaş ile çekişiyor. Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 4 Haziran Pazar günü oynanacak. Müsabaka saat 19:00'da başlayacak ve beIN SPORTS'dan yayınlanacak.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.