Geleceğin meslekleri

Geleceğin meslekleri
Kırıkkale Üniversitesi Geleceğin Meslekleri Topluluğu tarafından “İnovasyon Semineri” düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Tüpraş İnovasyon Müdürü Funda Çetin katıldı. Şehit Aydın Çopur Konferans Salonunda gerçekleşen seminere akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kırıkkale Üniversitesi Geleceğin Meslekleri Topluluğu tarafından “İnovasyon Semineri” düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Tüpraş İnovasyon Müdürü Funda Çetin katıldı. Şehit Aydın Çopur Konferans Salonunda gerçekleşen seminere akademik ve idari personel  ile öğrenciler katıldı.

İHTİYACA YÖNELİK DEĞİLSE HAYATA GEÇMEZ

Şirketlerde değişim dönüşüm dünyasına değinen ve inovasyonu açıklayan Tüpraş İnovasyon Müdürü Funda Çetin, “İnovasyon, yaratıcı bir fikrin hayata geçirilmesi demektir. İnovasyon, bir ihtiyaçtan doğmalı. Çünkü inovasyonun en önemli şartı, hayata geçmesidir. Eğer, bir ihtiyaca yönelik değilse hayata geçmez. İnovasyon, illa icat içermek zorunda değildir, elimizdeki kaynakları farklı düşünerek ve birleştirerek inovasyon yapmış olursunuz.  İnovasyon, noktaları iyi birleştirmekten geçiyor.

KATILIMCILARA SORULAR SORDU

Şirketler işlerini, bugünün işleri ve geleceğin işleri olarak sınıflandırmaktadır. Bugünün işlerinde mevcut olanı dönüştürmek, geleceğin işlerinde geleceği inşa etmek üzere çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu. Programın sonunda Funda Çetin, seminere katılanların hem sorularını cevapladı hem de katılımcılara sorular sordu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.