Gençlik merkezi gençlerin ikinci evi

Gençlik merkezi gençlerin ikinci evi
Kırıkkale Belediyesinin Gençlik Projeleri arasında hayata geçirilen “Gençlik Merkezi” öğrencilerin ikinci evi oldu.

BİR BİRLERİNE MOTİVASYON SAĞLIYORLAR
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Gençlik Projeleri arasında yer alan, Gençlik Merkezi gün boyu onlarca öğrenciye ev sahipliği yapıyor. YKS, YDS, LGS, KPSS ve ALES gibi sınavlara hazırlanan öğrencilerin vazgeçilmezi haline gelen Gençlik Merkezinde gün içerisinde çay ve simit gibi sıcak içecek ve yiyecekler ücretsiz olarak ikram ediliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, öğrencilerin bir arada ders çalışmasının birbirlerine motivasyon sağladığını söyledi.


MUTLU OLUYORUZ
Gençlik Merkezinin kendileri için “İkinci evimiz oldu” tanımlamasını yapan öğrenciler nezih ortamda ders çalışmanın daha verimli olduğunu ifade ettiler. Gençlik Merkezinin gün boyu öğrencilere hizmet verdiğine değinen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, öğrencilerin Gençlik Merkezine yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.Başkanı Saygılı “öğrencilerimiz gün içerisinde buraya gelerek ders çalışma imkanı buluyorlar. Onlara sağladığımız imkanlar ile kendilerini evlerinde gibi güvende hissediyorlar. Buraya gösterilen ilgi bizleri de oldukça mutlu ediyor” ifadesini kullandı. 

İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE GELEBİLİYORUZ
Gençlik Merkezinde YKS’ye hazırlanan lise öğrencisi Fatma Nur Kuşcu, “ Kırıkkale’de lise öğrencisiyim. Gençlik Merkezi’nde ders çalışıyorum. İstediğimiz şekilde gelip burada çalışabiliyoruz. Çay kahve her imkanımız var. Burayı tercih ediyorum. Çünkü çalışma ortamı çok iyi, evde sadece çalışma masam ve ben varım. Ama aynı zamanda kitaplarda var, soru sorabileceğim arkadaşlarım da var. Birbirimize yardımcı da oluyoruz. İç açıcı bir yer aslında, masalar sandalyeler ve çevre” diye konuştu.

BURASI BİZİM İKİNCİ EVİMİZ GİBİ OLDU
Gençlik Merkezi için “Burası bizim ikinci evimiz oldu” diyen Kırıkkale Üniversitesi mezunu Fatma Şahin, “ Kırıkkale Üniversitesi mezunuyum. Yaklaşık bir buçuk aydan beri Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi gelmekteyim. Burada KPSS çalışıyorum. Bu süreç içerisinde burası bizim ikinci evimiz gibi oldu. Buradaki yetkili ablamız da bize her türlü desteği sağlıyor. Burası benim için çok keyif verici ve güvenli bir yer” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.