Gençlik merkezinde aile sıcaklığında eğitim 

Gençlik merkezinde aile sıcaklığında eğitim 
Kırıkkale Belediyesinin Gençlik Projeleri arasında hayata geçirilen “Gençlik Merkezi” öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrencilere çay ve simit gibi ikramlarda ücretsiz şekilde sunuluyor.

ÜCRETSİZ YİYECEK VE İÇECEK 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Gençlik Projeleri arasında yer alan, Gençlik Merkezi gün boyu onlarca öğrenciye ev sahipliği yapıyor. YKS, YDS, LGS, KPSS ve ALES gibi sınavlara hazırlanan öğrencilerin vazgeçilmezi haline gelen Gençlik Merkezinde gün içerisinde çay ve simit gibi sıcak içecek ve yiyecekler ücretsiz olarak ikram ediliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, öğrencilerin bir arada ders çalışmasının birbirlerine motivasyon sağladığını söyledi.

RAHAT BİR DERS ÇALIŞMA ORTAMI 
Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi Müdürü Işık Yılmaz, merkezde yapılan çalışmaları Gazetekale Editörü Seda Özdemir’e anlattı. Buranın öğrencilerin ikinci evi olduğunu söyleyen Yılmaz, sabah saat 09.00 akşam 19.00 saatleri arasında gençlerimiz, Kırıkkale Tarihi Evleri içerisinde yer alan bu merkezimizde ders çalışma ve kaynaşma imkanı buluyor. Kütüphane ortamını aratmayan sessizlikle gençlerimiz rahat bir ders çalışma imkanı buluyor.

SINAVLARA BURADA HAZIRLANIYOR 
Gün boyu birçok öğrenciye ev sahipliği yapan Gençlik Merkezi'ne gelen öğrenciler, çeşitli sınavlara burada hazırlanıyor. Yılmaz, öğrencilerin bir arada ders çalışmasının birbirlerine motivasyon sağladığını belirterek, sınavlarında başarılar diledi. Merkeze gelen öğrenciler de böyle bir ortamda ders çalışmanın daha verimli olduğunu ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

Haber: Seda Özdemir 

 
 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.