Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”

Geyik: “Cumhurbaşkanımız ve kabineye inancımız tamdır”
ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyle ilgili açıklama yaptı.

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 
ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, yeni bakanlar kurulu kabinesini değerlendirdi. Ülkemizin önemli bir seçim sürecini büyük bir katılımla geride bıraktığını belirten Geyik “Türk Halkı bu seçimde tercihini istikrardan, güvenden ve tecrübeden yana kullanarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçti. Bununla birlikte Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum. ASKON olarak, bugüne kadar olduğu gibi bakanlarımızla pozitif gündem odaklı bir işbirliği içerisinde ülkemiz ve Kırıkkale’miz için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

YENİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLMELİDİR
“Yeni bir icraat döneminin başladığını hatırlatan Geyik "Kaybedecek vaktimizin hiç olmadığı gerçeğinden hareketle; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin önceliğinin ekonomi ve üretim hayatımızdaki sorunların çözümü olması gerektiğine inanıyorum.  Gündemimiz üretim, istihdam, yatırım olmalı. Özellikle ilimizin bizimde desteklerimizle ihracat hacminin yükselmesi için rasyonel yeni projeler hayata geçirilmelidir.” dedi. Geyik, özellikle iş dünyasını doğrudan ilgilendiren ekonomi, sanayi ve ticaret bakanlıklarında tecrübeli ve konuya hâkim isimlerin olması, ekonomide ve ticarette istikrarlı programların uygulanacağının en somut göstergesi olduğunu belirtti.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.