Geyik: “Desteğimiz Erdoğan’a, Cumhur İttifakı’na”

Geyik: “Desteğimiz Erdoğan’a, Cumhur İttifakı’na”
ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve üyeleri, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin il seçim bürolarını ziyaret etti. Burada konuşan Geyik, “14 Mayıs seçimlerinde desteğimiz Erdoğan’a, Cumhur İttifakı’na” dedi.

“DESTEĞİMİZ ERDOĞAN’A”
AK Parti ve MHP İl Seçim Bürolarına gerçekleştirilen ziyarette görüşlerini dile getiren ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, “15 Mayıs sabahında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanımız olarak görmek isteriz. Bu nedenle, ASKON Kırıkkale olarak 14 Mayıs'ta desteğimiz Erdoğan'a" diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN”
“Ülkemizin son 20 yılda aldığı mesafe ve kazanımları bizim kararımızın ne denli yerinde olduğunun ispatıdır” diyen ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik görüşlerini, “Türkiye’nin elde ettiği kazanımların devamlılığı, istikrarın korunması ve ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı’nın başarısının önemini biliyoruz ve tam destek veriyoruz” ifadeleriyle dile getirdi. 

“KATKI SAĞLAYACAK YENİ YATIRIMLAR”
Cumhur ittifakı ortakları AK Parti ve MHP İl yönetimleri ve milletvekili adayları, ASKON Kırıkkale Şubesi’nin samimi desteğinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Kırıkkale’nin iş dünyası ve ticari hayatına katkı sağlayacak yeni yatırımlara önem verdiklerini, bunun için istişare halinde gayret sarf edeceklerini belirttiler.   

Haber: Burak Çalışkan



 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.