Görmem için sen varsın projesine ödül

Görmem için sen varsın projesine ödül
​​​​​​​İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve görme engelliler için farkındalık oluşturacak “Görmem için sen varsın” projesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DESTEKLİYOR

Görme engelliler için farkındalık oluşturmak amacıyla Güzel Hasletler Eğitim Derneği tarafından hazırlanan, İçişleri Bakanlığı, Kırıkkale Valiliği ve Bahşılı Kızılay Şube Başkanlığı tarafından desteklenen “Görmem için sen varsın” projesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüle layık görüldü. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, proje yürütücüsü Bekir Akdeniz’e plaket takdim etti.  

TEŞEKKÜR BELGESİ VE PLAKET

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" kapsamında proje koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz'e plaket, gazeteci Ahmet Yaman’a teşekkür belgesi takdim edildi.  Proje kapsamında 7 bin öğrenciye seminer veren Akdeniz, Tüfekçi'ye proje hakkında bilgi aktardı. Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, görme engellilerin hayatını kolaylaştıran bu projenin çok önemli olduğunu söyledi.

TOPLUMDA FARKINDALIK OLUŞUYOR

3 yılda 7 bin öğrenciye farkındalık eğitimi verildiğini belirten Tüfekçi, "Bu projede sizler yalnız değilsiniz. Gerçekten de önemli bir proje. Engellilerimizin hayatının kolaylaşması, karanlıkların aydınlık olması için sizlerin yanında olacağız." diye konuştu. Konuşmaların ardından Tüfekçi, Akdeniz'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.