Güleç ABC Gençlik ve spor kulübü kuruldu 

Güleç ABC Gençlik ve spor kulübü kuruldu 
Kırıkkale ABC Koleji Eğitim ve sanat faaliyetlerinin ardından sporda da adından söz ettirmeye devam ediyor. ABC Koleji, Güleç ABC Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımını kurarak bu sezon erkekler bölgesel basketbol liginde.

 RAKİPLER BELLİ OLDU
ABC Gençlik ve spor kulübü basketbol takımında mücadele edeceği rakipleri belli oldu. 6 hafta sürecek ligde temsilcimiz ilk haftada Konya Atayurt, ikinci haftada Genç Magic Hands, üçüncü haftada Merzifon Belediye, dördüncü haftada deplasmanda Konya Atayurt, beşinci haftada evinde Genç magiç hands ve ligin son haftasında Merzifon deplasmanıyla maçlarını tamamlayacak.

MÜCADELE VERECEĞİZ
ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç yaptığı açıklamasında “Basketbol profesyonel anlamda şehrimize hizmet edebilmek için çıktığımız bu yolda ilk hedefimiz olan erkek basketbol takımının temellerini atmış bulunmaktayız. Takımınız bu sezon erkekler bölgesel basketbol liginde başlatacak olup, Türkiye basketbol ikinci ligine yükselme mücadelesi verecektir.”

KIRIKKALE’NİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
“Asıl aracımız şehrimiz Kırıkkale’yi üç sezon sonra basketbol süper liginde yer alma hedeflerinin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız. Bu uzun yolda şehrimizin desteğini arkamızda hissetmek isteriz.”

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.