Gürler Mahallesi Muhtar Adayı Kemal Kavlak

Gürler Mahallesi Muhtar Adayı Kemal Kavlak
Kırıkkale’nin Gürler Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Kemal Kavlak, mahalle sakinlerinden takdir ve destediğini istedi.

Kırıkkale’nin Gürler Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Kemal Kavlak, mahalle sakinlerinden takdir ve destediğini istedi.

ÖZGEÇMİŞ

    1974 yılında Kırıkkale’nin Gürler Mahallesinde doğdum. Eğitimimi Kurtuluş Okulunda tamamladım. Ön lisans eğitimime devam etmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 1991 yılında Kırıkkale Belediyesi’nde işçi olarak çalışmaya başladım. 2007 yılında belediye bünyesinde kanal şube amiri olarak görev yaptım. 2011 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine atandım. Halen aynı kurumda çalışmaktayım. Aynı zamanda 2012-2015 yılları arasında Atatürk İlköğretim Okulunda Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini üstlendim. Gürler Mahallesi’nin eksiklerini ve mevcut ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Mahallemizin çevre düzenine ve sokakların temizliğine son derece önem vereceğim. Öte yandan ışığı sönük sokak lambalarına anında müdahale ederek, mahalle sakinlerinin sokakta tedirgin yürümemelerini sağlayacağız. Mahallemizde bulunmayan çocuk park alanı ve spor aktivite sahalarını kurmak için çalışma gerçekleştireceğim. Yine yaşlı, hamile ve engelliler için dinlenme bankları kurduracağım. Maddi durumu iyi olmayan aile ve bireylere kamu eliyle ciddi destek sağlayacağım. Mahalle sakinlerimizin iyi ve kötü gününde yanlarında olacağım. Mahallemizin yol ve kaldırım sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışırken, sokak hayvanlarının da barınmaları için belediyemiz ile sürekli istişare halinde olacağım. Siz mahalle sakinlerimizin takdir ve desteğini bekliyorum. Saygılarımla…


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.