Haksızlık karşısında eğilmeyiz

Haksızlık karşısında eğilmeyiz
Kırıkkale Büyük Anadaluspor Teknik direktörü Harun Aydoslu, takımına bir maç seyircisiz oynama cezası hakkında açıklamalarda bulundu. Aydoslu, “Alooo Kırıkkalesporun hakkı yeniliyor farkında mısınız” şeklinde ceza verenlere sert eleştiride bulundu.

SALDIRININ MİMARLARI KİMLERDİR

Aydoslu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Haksızlık karşısında eğilmeyiniz;.. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. Hz. Ali R.A Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a; Sandıklı maçından dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası geldi. Şimdi sormak istiyoruz, ne tür bir olay çıktı?  Haftalardır süren hakem hatalarına kör, sağır ve dilsiz olmak mıdır adalet? Çubukspor maçında yaşanan hakem hatası, yönetime, teknik heyete ve futbolculara yapılan saldırının mimarları kimlerdir? “

9 KİŞİ BIRAKAN HAKEMİ KİM ATADI

“Kırıkkale'den Çubuk maçına kimse gitmesin diyen kimdir? Çubuk maçı sonrası otobüsümüze saldırı yaparak, camlarını kıran ve teknık ekip ve futbolcuların canını tehlikeye atanlara ne oldu? Sandıklı maçında gol attıktan sonra aşırı sevindi diye kırmızı kart gösteren, rakip oyuncuyla çarpışan ve rakip oyuncunun çarpıştık demesine rağmen kırmızı kart gösteren ve takımı 9 kişi bırakan hakemi kim atadı? Dün oynanan ve bizim 200 kilometre uzaktan gördüğümüz ama hakemin yarım metre önünde olan futbolcumuzun çekilmesi sonucu müdahale topa işareti veren, Sarayönünün golüyle sonuçlanan o pozisyonu hatırlayın.

HERKES KÖR, SAĞIR VE DİLSİZ

“Akşehir maçında bütün şehir protokolünü o maçta görmek istiyoruz. Muhtemelen en iyi ihtimal kota konulacak o maça. Hatırlatmak isteriz yıllar önce Yozgat maçı seyircisizdi Yozgat seyircisi emniyet müdürü ve Yozgat polisi ile maça geldi. Demekki bazı şeyler olabiliyormuş. Bu takıma sahip çıkın, sizden kimse ekstra birşey istemiyor, şike yapın yada teşvik verin demiyor sadece "adalet" istiyor.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.