Halkımıza asla boş vaatlerde bulunmadık

Halkımıza asla boş vaatlerde bulunmadık
31 Mart 2019 mahalli idareler seçim sonrasında yeniden Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Mehmet Saygılı, “Biz bu şehrin hizmetkârıyız. Milletimize en iyi hizmeti sunmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

Saygılı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Seçim döneminde de hizmetler noktasında kimsenin sorun yaşamaması anlamında hizmetlerini en iyi şekilde sürdürdüklerini belirten Saygılı, “Hem seçim hem de belediye hizmetleriyle görevde olmamız nedeniyle asla taviz vermedik. Seçim süreci boyuna popülist bir uygulama yapmadık. Asla boş vaatlerde bulunmadık, yapabileceklerimizi anlattık. Çok şükür güzel bir teveccüh gösterdi halkımız. Bizden sonra gelen ikinci aday ile aramızda ciddi bir fark oranı oluştu.”

 

 “Halkımız bize bir emanet verdi, bizlere bir görev verdi. Bizlerde Kırıkkale halkı için, şehrimiz için bu emanete en iyi şeklide layık olmaya çalışacağız. Biz bu şehrin hizmetkârıyız. Milletimize en iyi hizmeti sunmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Halkımıza her zaman yapabileceklerimizi anlattık. Daha da Kırıkkale’nin iyiye gitmesi noktasında çabamız devam edecek, çalışmalarımız devam edece. Çalışmaktan asla usanmayız, yorulmayız. Bizim için işimiz ne ise onu en iyi şekilde yapmanın mücadelesini verir ve o işi en iyi şekilde yaparız.”

 

 “Kırıkkale’de daha güzel hizmetler yaparak, şehrimizi daha da nasıl güzelleştiririz, nasıl geliştirebiliriz bunların mücadelesini ve yatırımlarını gerçekleştireceğiz. Bizim derdimiz şehrimizde bulunan halkımızın hizmetkârı olmaktır. Kırıkkale’nin lokal anlamda da büyük projelere ihtiyacı var. Bu anlamda da çalışmaların ilk meyvesini almış bulunmaktayız. Şehrimize uluslararası etkinliklerin yapılabileceği büyük askeri lojistik birliği kurulacak. Bu ve bunun gibi çalışmaların takipçisi olacağız.”

 

 “Allah nasip ederse mastır planı yapılıyor. Mastır planını tamamlanmasından sonra proje ihalesine çıkacağız. Neler yapılabilecek, ne gibi çalışmalar olabilecek bunları göz önünde bulunduracağız. Ondan sonra da yapım ihalesine çıkılacak. En önemli hadise şu Jandarma Genel Komutanlığı arsayı aldı yani tahsis bitti. Şuanda arazi tapusunu aldı, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’da müjdesini miting alanında vermişti.”

 

Kaynak: İL gazetesi

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.