Halkımızın sorunlarını çözeceğiz

Halkımızın sorunlarını çözeceğiz
​​​​​​​İyi Parti, CHP ve DP’nin çatı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, Kızılkanat İş Merkezi ve Millet Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

İyi Parti, CHP ve DP’nin çatı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, Kızılkanat İş Merkezi ve Millet Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Yılmaz, ziyaretlerde esnafların istek ve sorunlarını dinledi, mesnetsiz bazı söylemlere de açıklık getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, beraberinde İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ve bir grup partililer ile önceki gün Kızılkanat İş Merkezi ve Millet caddesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafların sorun ve isteklerini dinleyen Belediye Başkan adayı Yılmaz, siyasi rakipler tarafından ortaya atılan mesnetsiz bazı söylemler hakkında esnafları aydınlattı.

KIRIKKALE’DİN DERDİNE DERMAN OLACAĞIZ

Millet caddesi esnaflarının ısrarları dinlenme molası veren Yılmaz ve beraberindeki heyet, esnafları ziyaret ederek, çaylarını içti. ‘Biz Kırıkkale’nin derdine derman olmaya geldik’ diyen Yılmaz, ‘Bu mesele vatan, Millet meselesi. Vatandaş 24 Haziran’da hükümeti uyardı. 3 vekil sayısını 1’e indirdi. Şimdi değişim zamanı. Belediye yönetimini de değiştireceğinize mührü bize vereceğinize inancım sonsuz.’ dedi.

GAYET İYİ BİLİYORSUNUZ

Çay ikramı ile birlikte hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarette siyasi platformlarda ortaya atılan bazı mesnetsiz söylemlere de değinen Yılmaz, ‘sizlerin her şeyin farkında olduğunuzdan son derece eminim. Benim neleri söyleyip neleri söylemeyeceğimi gayet iyi biliyorsunuz. Benim ağzımdan çıkmadığını duymadığınız hiçbir söze inanmayı. Zira biliyorsunuz ki bu söylenenler siyasi ve beni zayıflatmak üzere ortaya atılmış temelsiz konuşmalardır” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.