Haydi, Kırıkkale’m tek yürek olalım 

Haydi, Kırıkkale’m tek yürek olalım 
Depremzedelerimizin konaklaması amacıyla “Konut Tipi Konteyner Bağış Kampanyası” başlatan Yahşihan Belediyesi, başlatılan kampanyanın tamamlanabilmesi için ikinci bir çağrıda bulundu.

1 MİLYON 420 BİN TL PARA TOPLANDI 
“Haydi Kırıkkale’m Tek Yürek Olalım” sloganıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kampanyanın tamamlanabilmesi için toplu bir canlı yayın organize ederek bir kez daha Kırıkkale halkına birlik ve beraberlik için seslendi.  Konteyner bağış kampanyası için seslenen Osman Türkyılmaz, “Konteyner bağış kampanyası için bugün itibariyle 1.420.583 TL destek toplandı. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN SESLENDİ 
2 Mart Perşembe günü saat 19.00’ da Osman Türkyılmaz ve Kırıkkale TV’nin resmi sayfalarında bir canlı yayın yapıp Kırıkkale’nin sevilen isimleriyle beraber, kalan konteynerler için bir destek daha isteyeceğiz. Bizi kırmayacağınızı düşünüyorum. 1 TL bile olsa yardım yapacağınıza inanarak Perşembe günkü canlı yayınımıza sizleri bekliyor, hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum.” İfadelerini kullandı. Yayın KırıkkaleTV sayfası başta olmak üzere Yahşihan Belediyesi sayfası, Kırıkkale'nin takipçi sayısı yüksek sayfaları olan Kırıkkale sayfası ve Gazetekale sayfalarında da paylaşılacak. Yayın 2 Mart Perşembe Günü Saat 19.00 da başlayacak.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.