Hayvancılık alanında ortak işbirliği

Hayvancılık alanında ortak işbirliği
​​​​​​​İş yurtları Daire Başkanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi arasından hayvancılık alanında ortak işbirliği çalışması yapılması konusunda Keskin Hacı Taşan Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi.


İş yurtları Daire Başkanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi arasından hayvancılık alanında ortak işbirliği çalışması yapılması konusunda Keskin Hacı Taşan Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi.
A+A-

SÜT HAYVANCILIĞI ALANI

Toplantıya Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, İş yurtları Daire Başkanı Murat Atan, Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Varışlı ve diğer kurum yetkilileri katıldı. Toplantıda, Kırıkkale Üniversitesine tahsisli arazinin süt hayvancılığı alanında değerlendirilmesi için iş yurtları ve Kırıkkale Üniversitesi tarafından ortak proje yapılması görüşüldü. 

GENİŞ BİR ÇALIŞMA ALANI

Yapılması düşünülen projeyle Keskin Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutukluların meslek sahibi olup toplumsal hayata adapte olması,  atıl durumda olan arazinin ekonomiye kazandırılması, üniversite öğrencileri için geniş bir çalışma alanının oluşturulması ve ilçemizde hayvancılık alanında canlılık katacağı düşünülmekte. Toplantıdan sonra heyet projenin yapılması düşünülen araziyi gezip incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldılar.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.