İhtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi

İhtiyaç sahipleri için kermes düzenlendi
Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi İl Kadın Kolları organizesinde Kur'an kursları ve ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenledi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI 
Merkez Nur Camii, Çarşı Camii, Yeni Mahalle Camii, Nokta Camii, Atatepe Camii ve Bağış Camii avlusunda düzenlenen ve birçok ürünün bulunduğu kermeste gönüllerince alış veriş yapabilme fırsatı yakalayan ziyaretçiler hem öğrencilere hem de ihtiyaç sahiplerine destek olmanın mutluluğunu yaşadı. 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Kermesin açılışına katılan Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, elde edilecek gelirin Kur’an kursları ihtiyaçları için kullanılacağını ifade ederek " Bugün burada Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları ile birlikte bir kermes düzenlemiş bulunuyoruz. Başta hemen şunu ifade edeyim ki bu kermeste emeği geçen bütün vatandaşlarımıza, din görevlilerimize, Kur’an kursu hocalarımıza canı gönülden teşekkürlerimi arz ediyorum.” 

PASTA, BÖREK VE ÇEŞİTLERİ SATIŞA SUNULDU
“Bu kermesin amacı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, 4-6 Yaş ve ihtiyaç odaklı Kur’an Kurslarımız içindir. Bu kermesin geliri inşallah buralara harcanacaktır. Ben yardımlarınızdan ve çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kermesimizin Hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi. Açılış duasını İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal’ın yaptığı kermeste gözleme, sarma, tatlı, pasta, börek ve çeşitleri satışa sunuldu. 

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.