İlk 100’de bir Kırıkkaleli

İlk 100’de bir Kırıkkaleli
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV)’nın düzenlediği en hızlı büyüyen şirketler yarışması “Türkiye 100” sonuçlandı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında bu yıl odamız üyesi savunma sanayi firmalarından Sinerji savunma Sistemleri de yar aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV)’nın düzenlediği en hızlı büyüyen şirketler yarışması “Türkiye 100”  sonuçlandı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında bu yıl odamız üyesi savunma sanayi firmalarından Sinerji savunma Sistemleri de yar aldı.

46’NCI SIRADA YER ALDI

TOBB ve TEPAV tarafından her yıl düzenlenen, şirketlerin brüt satış gelirlerindeki büyüme performansına dayalı değerlendirmeler sonucu belirlenen şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen Türkiye 100 Programı ödül töreni bu yıl Milli Mücadelenin 100. Yılı nedeniyle Samsun’da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı programda son yılda hızlı bir büyüme sergileyen Kırıkkale’nin yerli sermayesi ile kurulan firmalarından Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) üyesi Sinerji Savunma Sistemleri’de 46. Sıradan listeye girerek ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ VARANK, PEKCAN VE HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ALDI

Törende sahneye Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ile birlikte çıkarak ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan alan Sinerji Savunma Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkale TSO Meclis üyesi Adnan Duman, bundan sonra en önemli görevlerinin yurtiçinde elde ettikleri bu başarıları yurtdışına da taşıyarak uluslararası pazarda kalite ve değerlerden taviz vermeden rekabet güçlerini artırmak olduğunu söyledi.

VARLI TEBRİK ETTİ

Ödül törenine katılan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’da Kırıkkaleli bir firmanın ülkenin en hızlı büyüyen 100 şirket arasında bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hem oda üyesi hem de meclis üyesi olan Adnan Duman ve yöneticisi olduğu Sinerji Savunma Sanayi firmasının bu başarısının Kırıkkale iş dünyasını gururlandırdığını ifade eden Varlı, bu başarıda emeği geçen şirket yöneticilerini ve çalışanlarını Kırıkkale iş dünyası adına tebrik etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.