İsmimizle gündem oluşturmaya çalışılıyor

İsmimizle gündem oluşturmaya çalışılıyor
Kırıkkale’de faaliyet gösteren bazı haber sitelerinde Başbakan eski Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay’ın Kırıkkale ziyareti ile ilgili yayınlanan haber üzerine MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan açıklama yaptı

Kırıkkale’de faaliyet gösteren bazı haber sitelerinde Başbakan eski Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay’ın Kırıkkale ziyareti ile ilgili yayınlanan haber üzerine MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan açıklama yaptı. Kaplan, açıklamasında yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek “Tekraren ifade etmek isterim ki şehirde oluşturulmaya çalışılan kirli siyasete ismimi telaffuz ederek şahsımı ortak etmek isteyenler bu gayretlerinin karşılığını hukuki yollarla alacaklardır”  dedi. 
BİZ ŞEHRİMİZİ KALKINDIRMA GAYRETİNDEYİZ 
İlimizde faaliyet gösteren bazı yerel haber sitelerinde yayınlanan Başbakan eski Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay’ın Kırıkkale’ye ziyareti ve kurulacak yeni partinin Kırıkkale teşkilatını oluşturmak için görüşmeler yaptığını iddia eden haberlerle ilgili olarak MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan açıklama yaptı. Kaplan, açıklamasında, Atalay ile herhangi bir görüşmesinin olmadığını ve bahsi geçen zaman diliminde şehit yemeğinde olduğunu ifade etti. Kaplan, ‘Gerçeği yansıtmayan haberlerle şehrimizde gündem oluşturmaya çalışanlar, MÜSİAD Kırıkkale Şubesi olarak yürüttüğümüz çalışmalara gölge düşürme gayretindedir. MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı olarak gerek ben gerekse MÜSAİD Ailesi şehrimizin ekonomik ve istihdam alanında şehrimize nasıl katkılar sağlarız bunun gayreti içerisindeyiz. Bizler MÜSİAD ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dün olduğu gibi bugünde yanındayız yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi. 
KAYNAK İTİBARSIZLAŞMIŞTIR
Yapılan ve gerçeği yansıtmayan haberlerle, kendisinin ve yakın çevresinin isimleri telaffuz edilerek, şehirde oluşturulmaya çalışılan kirli siyasetin içerisine çekilmeye çalışıldığını ifade eden Kaplan, “MÜSİAD ailesi olarak bizim çizgimiz ve hedeflerimiz bellidir. Bizim en öncelikli hedefimiz şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamaktır. Yapılan haberler gerçek dışı olmakla birlikte, yeni parti çalışmalarıyla ilgili hiçbir görüşme içerisinde olmadık, olmayacağız. Şahsım ve temsil ettiğim MÜSiAD ile ilgili olarak yapılan bu asılsız haberler gerek haberin yayınlandığı haber sitesini gerekse metni oluşturanın bilgi kaynağını itibarsızlaştırmıştır. Habercilik insanlara kulaktan dolma bilgiler aktarmak değil doğru kaynaklardan alınan gerçek bilgileri iletmektir. Tekraren ifade etmek isterim ki şehirde oluşturulmaya çalışılan kirli siyasete ismimi telaffuz ederek şahsımı ortak etmek isteyenler bu gayretlerinin karşılığını hukuki yollarla alacaklardır” dedi. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.