İstanbul’da korkunç olay! 16 yaşındaki çocuk 3 kişiyi öldürdü

İstanbul’da korkunç olay! 16 yaşındaki çocuk 3 kişiyi öldürdü
İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Annesi ve ablası ile tartışan 16 yaşındaki M.A. isimli çocuk, 42 yaşındaki annesi ve 18 yaşındaki ablasını bıçakladı.

3 KİŞİYİ BIÇAKLAYIP KAÇTI
Olay İstanbul’un Silivri ilçesi Alibey Mahallesi Adak Sokak’ta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle annesi ve ablası ile tartışan 16 yaşındaki M.A. isimli çocuk, 42 yaşındaki annesi Nazlı A. ve ablası Esra A.’yı bıçakladı. Komşu Semiha B. ise sesleri duyarak yardıma geldi. Öfkeli çocuk, komşu Semiha B.’yi de bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

ANNE OLAY YERİNDE, ANLA VE KOMŞU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne Nazlı A.’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, abla Esra A. ve komşu Semiha B., yaralı olarak Silivri Devlet Hastanesi’na kaldırıldı. Esra A. ve Semiha B. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

VURULARAK YAKALANDI
Olay sonrası polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüphelinin bir binaya girdiğini tespit etti. Kendisini yakalamaya çalışan polis ekiplerine de bıçakla saldırmaya çalışan 16 yaşındaki şüpheli M.A. ayağından vurularak yakalandı. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.