İYİ Parti’den Duman’a hoş geldin toplantısı 

İYİ Parti’den Duman’a hoş geldin toplantısı 
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye geçiş yapan Sinerji Silah ve Mühimmat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman için İl Başkanlığında tanışma ve hoş geldin toplantısı düzenlendi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de siyasi çalışmalarına hız kazandıran İYİ Parti, yerelde de siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın önderliğinde sahada etkili faaliyetler sergileyen İYİ Parti, Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’ı ailesine kattı. Genel Başkan Meral Akşener’in rozet takmasıyla partiye geçiş yapan Duman için parti başkanlığında tanışma ve hoş geldin toplantısı düzenlendi. 

ROZETİNİ GENEL BAŞKAN AKŞENER TAKTI 
İş insanı Adnan Duman’ın Kırıkkale’de önemli işlere imza attığını belirten Altınışık, Duman’a tekrardan hoş geldin temennisinde bulundu. Altınışık, “İlimizin yetiştirdiği genç, dinamik iş adamı Adnan Duman partimize katılım sağlayarak, rozeti Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından takıldı. Adnan Duman, Kırıkkaleli bir işadamıdır. Kırıkkaleli olarak kendisi ile gururu duyuyoruz. Yaklaşık 650 kişiye istihdam sağlayan bir değerimizi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM 
Altınışık, “Adnan beye ‘İşadamısınız, partimize katılırsanız bazı riskleri göze almalısınız’ diye söyledik. Oda bizlere ‘Ben her şeyi göze aldım’ diye cevap verdi. İYİ’ler kervanına katılan Adnan Duman’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” Adnan Duman ise, “Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta ortasında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin bizleri kabul etmesi ve partimizin rozetini takmasıyla birlikte İYİ Parti saflarına resmen katılmış oldum. Resmen katılmış oldum diyorum çünkü daha öncesinden kendimi sizlerin de bağlı olduğu bu teşkilatın bir parçası olarak gördüğümü çekinmeden söyleyebilirim.” 

HEP BİRLİKTE YENİ BİR SÜRECE BAŞLIYORUZ 
“Geçmiş dönemlerde şuan ki iktidar partisinin bir üyesi hatta İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordum. Bu konu ile ilgili muhakkak eleştiriler olacaktır. Davayı sattı, yolundan döndü gibi söylemler elbette duyulacaktır. Bu sözlere bu eleştirilere bu çatı altında ve son kez cevap vermek istiyorum. Bahsedilen dava, bahsedilen yol yanlış yerlere giderken buna tepki göstermemek dilsiz şeytan olmaktan farksız olacaktır. Ben 2 yıl önce iktidar partisinde ki görevlerimden istifa ettim. İstifa ettiğim süreçte bu günleri görür gibiydim. Yanlış yönetilen ekonomi ve birçok diğer iktidar politikalarını o günlerde kestirmiş ve böyle bir karar almıştım. O gün aldığım kararın doğruluğunu ise bugün sizinle bir araya geldiğimde tekrar kendi içimde teyit etmiş oldum. Artık eskiyi bir tarafa bırakıp yeni bir sürece başlıyoruz. Bu süreçte partimizin politikalarını, her kesime tane tane anlatıp iktidara yürüyen bir İYİ Parti için, Kırıkkale’den başta İl Başkanım ve sizler ile birlikte büyük bir adım atmak istiyorum”

MEMLEKETİMİZ İÇİN İYİ ŞEYLER BAŞARACAĞIZ
Duman, “Bu büyük adımı, her zaman azmine, çabasına ve sinerjisine inandığım genç kardeşlerimle birlikte atıp onların bir abisi, bir yol arkadaşı ve zor zamanlarında yanında olan dostları olacağımın sözünü burada herkesin huzurunda vermek istiyorum.  Gençlere “önce sen telefonunu göster, siz hiç tüp kuyruğuna girdiniz mi” diyenlerden olmayıp; gençlerin artık farklı ihtiyaçlarının olduğunu, zamanın çok değiştiğini ve Genel Başkanımızın dediği gibi “Sizi yok sayanlara, görmezden gelenlere, susturmak isteyenlere, Cumhuriyetimizin esas sahibi ve bekçisi olduğunuzu” her yerde her fırsatta anlatmak istiyorum ve bu çabamda sizlerin de desteğini bekliyorum.  Teşkilatçılığın ne olduğunu bilen, ne olmadığını ise gören biri olarak sizler ile birlikte İYİ şeyler başaracağımızdan şüphe duymuyorum” dedi. Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen, parti yönetimi ve parti üyeleri katılım sağladı.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.