Kale: “Vatandaşlarımız yetkililere şikayet etsin”

Kale: “Vatandaşlarımız yetkililere şikayet etsin”
Son günlerde ekmeğin içinden çıkan yabancı cisimler vatandaşla birlikte işini hijyen ve liyakatiyle yapan fırıncıları zan altında bırakıyor.

EKMEĞİMİZ İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ 
Kırıkkale’de son günlerde ekmeğin içerisinde çıkan yabancı cisimler, vatandaşların sağlıklarını tehlikeye atarken bir taraftan da hijyen koşullarının bütün kurallarına uyan fırıncı esnafını da zor durumda bırakıyor. Bir yandan ekmeği için alın teri döken fırıncı esnafı, diğer taraftan ise kendini bilmez ve hijyen koşullarını hiçe sayan fırıncılarla mücadele ediyor. Bu duruma tepki gösteren Ekmek Üreticileri Derneği Başkanı Serhat Kale, “Lütfen vatandaşlarımız, içerisinden cisim çıkan ekmeği, aldığı yer ile birlikte İl Tarım Müdürlüğü ile Zabıta birimlerine şikayet etmelerini rica ediyoruz” dedi.

BU ALGIYI HERKESE MAL ETMEK HAKSIZLIKTIR 
Kale, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Son günlerde basına yansıyan ekmeğin içinden çıkan yabancı cisimlerin bütün Kırıkkale fırıncısının üzerinde oluşturulmaya çalışan bu algının. İşini layıkıyla yapan fedakar, gecesi gündüzü, düğünü, bayramı, cenazesi olmayan ve her şartta ekmeği sofralara ulaştıran fırıncıların hepsine mal etmek haksızlık olur. Bu gibi durumlarda vatandaşın şikâyet unsur ekmeği hangi bayiden veya fırından aldıysa bu şikâyetlerini Tarım İl Müdürlüğü Kırıkkale belediyesi Zabıta birimlerine şikâyet etmelerini temenni ve arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.